Меню

За мен

Аз и моите дрехи прегръщаме смело разнообразието в модата

Коко Шанел твърди, че ако една жена ни порази с красотата си, но нямаме спомен за дрехите й, това означава, че е била облечена идеално. Мъдростта на народа ни и неговото „По-дрехите посрещат, по ума изпращат” е друг моден завет, на който се уповавам вече 11 години.

Здравейте, аз съм Поли и вярвам, че гардеробът на една жена трябва да ѝ дава възможност да изпъкне и да направи такова първо впечатление, че дори умът й да не го замъгли. Вдъхновението за моите дизайни крада от София – града, в който живея. От неговата шареност, от неговите цветни момичета, от самоуверената му енергия.

Аз и моите дрехи прегръщаме смело разнообразието в модата и не се страхуваме да боравим умело с асиметричността на силуета, независимо дали флиртува с класически, ежедневни или ърбан кройки. Доверявам се еднакво както на естествените, така и на изкуствените материи, защото красивото не бива да бъде дискриминирано на истинско и лъжовно. Творя, водена от различното, и бягаща от обикновеното, за да внеса багра и самочувствие в деня на жената, която е любопитна за новото, която е независима, целеустремена и вихрушна.

Създадох бутика си „Полина Петрова” от любов към изящното и като протест срещу незабележимото ежедневие. Създадох това пространство, защото вярвам, че всеки трябва да живее, напръскан с няколко капки красота и две-три пръски широкоскроено въображение.

Последвайте ме в социалните мрежи

X

Създайте акаунт, за да ускорите бъдещи каси, да проследявате историята на поръчките и да получавате имейли, отстъпки и специални оферти

Вашите лични данни ще бъдат използвани в подкрепа на вашето преживяване в този уебсайт, за управление на достъпа до вашия акаунт и за други цели, описани в нашата политика за поверителност.