Меню

2017

Щастлива съм, че от 2011-та година до днес бях част от празника на над 20 булки, много шаферки, абитуриентки и много други официални събития, изработвайки ралични по дизайн и материя официални рокли и цели тоалети.

bulki

Вижте повече в галерията за БУЛКИ И КУМИ

2016

Взех участие в екоревю по повод Световния ден на водата, организирано в присъствието на министъра на околната среда и водите Ивелина Василева в музея „Земята и хората”.

Церпемониалмайстор на събитието бе дългогодишната телевизионна водеща Деница Георгиева, а актрисите Виктория Милчева и Сузана Мирчева представиха мои рокли, с които споделих част от вижданията си за лятото на 2016-а.

Статия, посветена на събитието, можете да видите в раздела Медиите за мен.

2016

Изработих индивидуален тоалет за джаз-певицата Петя Дановска. По проекта работих заедно със стилистката на певицата, а тоалета бе предназначен за международният “A to Jazz Festival”, организиран до НДК.

Тоалета бе изработен от фин памучен тъмнорозов плат и представляваше рокля с прав силует, с молажирани чупки в предната част.

a to jazz

2016

През зимата на 2016 година, точно преди Коледа взех участие в Капана фест Пловдив. Фестивалът „Капана Фест“ е панаир на изкуствата. В него се сливат разнородните форми на културата – от музика и танци, през кино, литература и театър, до базар на занаята, ърбън арт и активна социална благотоврителност.

На моят щанд посетителите можеха да закупят ръчно изработени от мен рокли, създадени с любов от качествени материи. Атмосферата беше невероятна, а хората, с които се срещнах там бяха чудесни.

2016

Стилист на периодични модни ревюта в списание Ева ми поръча изработката на шапка и корсет за една от фотосесиите си, на които предстоеше отпечатване.

Корсета бе съчетан във фотосесията по 2 начина – върху рокля и върху палто. Той бе изработен от памучна материя, десена му бе зелен камуфлаж, а закопчаването бе с връзка.

Шапката също бе изработена от памучна материя и с камуфлажен зелен десен, а формата и бе тип „моряшка“.

2016

Стилистите на телевизионното предаване X Factor избраха моя рокля за епизода, излъчен на 19.1.2016 година. В него Християна Лоизу изпълняваше обща песен с други участници, облечена с пола от неопрен с телесен цвят и набухващ ефект от материята и плисетата. Видео можете да видите тук: Обща песен – Thank You For The Music – X Factor Live (19.01.2016)

2015 и 2016

През зимата на 2015 година за пръв път взех участие в „Хендмейд фест“ – традиционен фестивал на хенд мейд културата, който се провежда периодично в Националния дворец на Културата. Фестивалът има 4 издания годишно – февруари, май, септември и декември, а участието и позиционирането стават чрез селекция.

От 2015 до сега взех участие във всичките 5 организирани мероприятия, като всеки сезон участвах с различни мои ръчно ушити облекла, подходящи за сезона.

Освен участията в „Хендмейд фест“ в НДК, през тези 2 години взех участие и в още поне 5 подобни събития в страната.

2015 и 2016

Бях избрана като дизайнер от голяма фирма, организираща международни програми за стаж, благодарение на което при мен дойдоха на обучение стажантки от колежи по дизайн от Италия и Полша. През 2015 година ми гостуваха 2 момичета от Италия, а през следващата, 2016 година и 2 момичета от Полша.

По време на обучението успях да ги науча как да изработват цяло изделие по модел, като това включваше целият процес – технологична скица, скрояване, технологична последователност за изработването и ушиване, както и някои тънкости, които съм научила през годините творчески и технологичен стаж.

po stupkite

Вижте повече в галерията ПО СТЪПКИТЕ НА ЕДНА РОКЛЯ

2015

Взех участие в конкурса с награди “Мис Студентка 2015”, организиран в голямата зала на Raffy Bar & Gelato. За целта изработих близо 20 вечерни елегантни рокли за специалния кръг на конкурса. Една от участничките в консурса си тръгна с моя рокля, надрада от специалното жури.

2014

Взех участие в “Пролетното модно събитие”, организирано от Сити Център София и модна агенция Каста Дива, по време на което 11 модни колекции на български дизайнери и световни модни марки бяха представени пред публика.

На ревюто показах последната си колекция, подчинена на убеждението, че дрехата трябва да допълва естествената красота. Моделите ми подчертаваха естествеността и женствеността, тъй като бяха с елегантен и изчистен силует. Тоалетите бяха изработени от чувствен сатен, ефирна коприна, немирна тафта и оригинален жакард.

park center sofia

2013

Взех участие в ревю за абитуриентско облекло, организирано в музея „Земята и хората“. Ревюто бе последвано от базар, на който присъстващите имаха възможност да закупят роклите, представени предварително от манекенките. На базара представих 22 корсетни рокли, които бяха своеобразни предложения за абитуриентките.

Zemiyata i horata

Вижте повече в галерията РЕВЮ В ЗЕМЯТА И ХОРАТА

2011

Голям хотел в град Банско ми поръча да направя модерни и стилни униформи за своите служители. Поръчката включваше дизайн и изработка на сака, елеци, ризи и поли по предварително зададени мерки. Щастлива съм, че готовите униформи бяха харесани от персонала и оценени високо от управителите на хотела.

hotel

Вижте повече в галерията ХОТЕЛСКИ УНИФОРМИ

2010

Голяма верига казина ми възложи направата на дамските униформи. Това бе много интересна поръчка, в която по мой дизайн изработих голямо количество ризи и поли, които да отговарят както на модните тенденции, така и на корпоративната идентичност на веригата от казина.

uniformi

Вижте повече в галерията УНИФОРМИ

2008

По покана на студентския съвет на Технически университет – София се заех с направата на 30 рокли за конкурса „Мис и Мистър Технически университет – София”. Всички рокли от вторият кръг (този с официалните рокли) бяха изработени от мен, като всеки модел бе изработен индивидуално, според желанието на съответната участничка.

Работата по тази поръчка бе много интригуваща, както поради факта, че това бе една от първите ми големи поръчки, така и заради естеството на самия конкурс, изпълнен с млади и красиви хора, еднакво жадни както за знания, така и за забавления.

mis i mistar

Вижте повече в галерията КОНКУРС МИС И МИСТЪР ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

X

Създайте акаунт, за да ускорите бъдещи каси, да проследявате историята на поръчките и да получавате имейли, отстъпки и специални оферти

Вашите лични данни ще бъдат използвани в подкрепа на вашето преживяване в този уебсайт, за управление на достъпа до вашия акаунт и за други цели, описани в нашата политика за поверителност.